Сватбен наръчник

Организацията по подготовката на най-щастливия ден от вашия живот, освен твърде отговорна, трябва да бъде и наситена с безброй приятни емоции и усмивки. Тук, в моя наръчник можете да се убедите нагледно, че няма нищо плашещо и да превърнете полезното в приятно.

Ресторантът:

Една от възможно най-първостепенните задачи, която трябва да решите, след предложението за брак и насрочената дата, е изборът на ресторант. Тук трябва да съобразите неговият капацитет с броя на гостите. Да се информирате за менюто, напитките, погачите, необходими за българските ритуали и традиции, които желаете да спазите. Да направите разпределение на масите и местата на гостите. Задължително в сватбения ден да има поне двама души, които да настаняват вашите близки и приятели по предварително изготвен списък. Работейки с мен като сватбен фотограф, аз ще ви покажа снимков материал на водещи ресторанти и ще ви посъветвам, кой от тях е най-подходящ за вашата сватба.

Фото и видео заснемане:

Следващата стъпка, а дори е и от първостепенно значение, е ангажирането на сватбен фотограф и видео оператор. Казвам от първостепенно, защото фотографът и видео операторът са хората, които започват работа от самото начало на сватбата. Те са неотлъчно до вас - младоженците и техният ангажимент не приключва с финала организиран от сватбения дисководещ, а месеци след това - в обработка на снимки, колажиране на фотокнига, изготвяне на стилна визия за филмовия продукт и още, и още. Работейки с мен и моя екип, ще изготвим цялостен сценарий по протичане на сватбения ден, за да бъде той сладък като мед.

Сватбеният дисководещ:

Наред е и неделимата част на зашеметяващият купон! Работейки с едни от най-доказалите се през годините сватбени виртуози, смело мога да твърдя, че Стара Загора е градът с най-талантливите водещи! Задължително са по двама - водещ и човек зад пулта, като хубавото е, че са винаги взаимозаменяеми. Те са хората, които никога няма да оставят дансинга празен и ще се съобразят, и изпълнят всяко едно ваше желание. Те са хората, които диктуват ритъма на купона, насочвайки умело всички гости да се забавляват до сутринта.

Сватбената украса:

Следващата стъпка е изборът на агенция за сватбена украса. Повечето от агенциите, с които работя, предлагат, освен прецизно отношение и стилно издържан краен продукт, така и всичко необходимо, за да се превърне една сватба в истинска приказка. При тях можете да намерите абсолютно всичко - от булчински рокли и костюми, необходими аксесоари за сватбените тоалети, булчински букети, сватбени чаши, книга за пожелания, до фойерверки и пироефекти, декорация на сватбени автомобили и много още.

Фолклорна формация:

Това са хората, които ще върнат спомена за българските традиции и обичаи от време оно.
"Тъпан да бие, хоро да се вие" - със всички гости и вие!

За да бъде съюзът между младоженците законен, като единствена валидна форма според семейният кодекс на Република България се признава гражданския брак. За целта е необходимо да подадете заявление поне 30 дни по-рано. А, за да сключите църковен брак, е необходимо освен и двамата да сте покръстени, да сте и вярващи.

За най-пълна и изчерпателна информация заповядайте в моето ателие, където с удоволствие ще организираме и вашата сватба.